Friday, September 10th 2010, 5:50am UTC+1

You are not logged in.

• Login
  • Register

Pravidlá hry
Pravidlá fóra
Tím
Ticket System
Upozornenie
IRC Chat
Novinky
Verzia 1.0

1

Wednesday, June 9th 2010, 11:38am

diskuse k verzi 0.1.22

Zde muzete diskutovat k nove verzi.
Vice informaci naleznete zde : Nova verzia 0.1.22 a Nova pravidla

Pokud jste me do ted nemeli radi tak to je teprve zacatek az s vami skoncim budete me milovat.
Zlé se v dobré obrátí jen proto, abyste si lépe vychutnali to horší, co přijde za ním.
  • Go to the top of the page

Flo Rida

Trainee

2

Wednesday, June 9th 2010, 11:35pm

Tak,to čo som čakal je tu..Už dlho nebol žiadny update a to ma dosť zarazilo,hoci očakával som viac,že zmenia trochu štýl hry po takom dlhom čase,ale aj to čo teraz je uvedené,je dobré.Teším sa na tú úvodnú stránku a tiež aj na tie novinky,ktoré sa chystajú
8) Dj_CheCky 4 EwEr !!!! :thumbup:

serena

Absolut kitty

3

Wednesday, June 16th 2010, 5:37pm

Styl sa nemyslim ze by mal preco menit, hra je stale o tom istom a aj bude...skor pridavaju nejake vylepsovaky, aby kvalitu hry posunuli zase kusok dalej. Mne sa celkom paci, ze zaviedli to ohlasovanie mailom ked je tesne pred vymazanim konta, sice s tymi osadami to uz bude otravnejsie ale je to sposob prehladu tiez :)

Flo Rida

Trainee

4

Wednesday, June 16th 2010, 11:31pm

Ja len takkú malú otázočku k tomu mám...Kedy vlastne bude ten update,ak si dobre pamätám,ešte nebol spomenutý dátum,či sa mýlim ?

pavelchat

Game Administrator

5

Thursday, June 17th 2010, 1:52am

Flo Rida dobra otazka , ale ber to takhle -
Kazdy admin ma pristup do zvlastni sekce na foru , kde se dozvida ruzne informace a novinky o hre. Take se zde objevuji i instrukce co mame hracum psat a hlavne kdy.
Tak pokud se zde v teto sekci objevi poznamka informujte hrace o nove verzi, ci jine udalosti - tak budete informovani jakmile si to nekdo z nas precte. Pokud je i u toho log verze - tak se prelozi, pripina se na forum k nahlednuti. Ano nekdy vime i datum dopredu, ale take muzeme mit narizeno zverejnit ho az v urcity den.

Ano datum nebylo zverejneno - duvod bud ho nezname ani my, nebo zatim se nesmi zverejnovat.

Flo Rida

Trainee

6

Thursday, June 17th 2010, 11:36pm

Čiže môžem(nemusím) chápať tomu tak,že ten update nemusí byť tak skoro,vlastne oni ho uverejnili,že sa niečo nové bude diať,ale zatiaľ sa nevie,kedy spustia tú novú verziu hry.

Flo Rida

Trainee

7

Tuesday, June 29th 2010, 1:29am

Čo som si všimol,tak nemecká verzia KA už má novú verziu..Čiže by sa mala ukázať aj na CZ a SK serveroch nie ?

pavelchat

Game Administrator

8

Tuesday, June 29th 2010, 6:29am

To ze ji maji DE a ORG servery neznamena , ze bude nasazena i u nas v nejblizsi dobe. Muze to trvat i vice mesicu

Flo Rida

Trainee

9

Wednesday, June 30th 2010, 12:02am

Aháá..Dobre vedieť..Inak,neviem či si to aj niekto iný všimol..ukázalo mi verziu 0.1.22 asi poobede a večer už zase 0.1.21...To bola len nejaká skúška alebo čo to bolo ?

pavelchat

Game Administrator

10

Sunday, July 4th 2010, 12:12am

flo rida to je mozne, s novou verzi dojde i k vymazani sekce Hlaseni chyb. A to z duvodu ze doslo k velkym zmenam v kodu hry, a tak se pojede jakoby od zacatku s chybami.

Flo Rida

Trainee

11

Sunday, July 4th 2010, 11:39pm

A ešte menší dotaz...Neviem,možno sa mýlim,ale v tých zmenách bolo písané,že sa bude meniť aj úvodná obrazovka hry...Pozeral som si nemeckú verziu aj českú verziu hry,ktorá už má tú novú verziu a tie zatiaľ nemajú nič zmenené..Teraz nechápem,čaká sa,pokiaľ budú mať novú verziu všetky verzie KA alebo to bude až v ďalšom update-e ?

pavelchat

Game Administrator

12

Sunday, July 4th 2010, 11:54pm

cetl jsi poradne ten log - - Zmenené: Prehliadka na hlavné strane bola prepracovaná
To znamena ze prohlidka hry byla zmenena, to je ta prohlidka hry jak je na ni odkaz primo pod tlacitkem LOGIN a vedle odkazu HELP. Na uvodni strance. Muzes si to porovnat

serena

Absolut kitty

13

Monday, July 5th 2010, 11:43am

to je Uvodna stranka alebo Start page o com hovoris ty Florida, i ked myslim ze menenie tej nie je vobec dolezite kedze graficky aj tematicky je zvladnuta velmi dobre. ale to co si mal na mysli najdes tu :

CZ
verzus SK

14

Monday, August 2nd 2010, 5:58pm

To som si aj ja všimol niekedy to nefunguje správne a nedá sa prihlásiť do hry a napíše to neznámi účet .
ešte sa chcem spýtať kedy bude nový update lebo na nemeckom servery ho majú od minulého týždňa .

Quoted

Update 0.1.23
Liebe Community,
bereits heute werden wir KingsAge auf die nächste Version updaten. Dies wird folgende Punkte betreffen:
[BugFix] negative Truppen nicht mehr möglich
[BugFix] Annahme von Rohstoffen auf übernommenen Siedlungen nicht möglich
[Feature] Premium - Handelsübersicht für ankommende Rohstoffe
[Änderung] Änderung der Spieletour auf der Startseite
Die Änderungen des Schlafmodus sind dieses mal noch nicht dabei, folgen jedoch in der nächsten Version.
Mit freundlichem Gruß
Euer KingsAge.de-Team

Quoted

Update 0.1.23
Jedná sa o nasledovné zmeny:
[oprava] negatívnych síl už nie je možné
[oprava] prijímanie surovín pre prebraté osady nie je možné
[Funkcie] Premium - Obchodné Zhrnutie pre prichádzajúce surovín
[Zmeni] zmena tour hry na domovskej stránke,
zmeny v režime spánku, jedná sa o časy nie je tu zatiaľ, ale nasledovať v nasledujúcej verzii. pozdravom Váš tím KingsAge.de

Nieje to úplne presné preložené.
WG-FO WikinG-FOrce
Momentalny stav Naboru členov ** aktívne / obmedzené / neaktívne
WikinG-FOrceMandragon Li

pavelchat

Game Administrator

15

Monday, August 2nd 2010, 6:34pm

Novy update bude i zde , jedna se jen o maly update a male zmeny. Ty vetsi chyby budou opraveny v nasledujicich verzich. Update se zavadi na jine svety tento tyden ale porad neni znamo kdy bude u nas.

Flo Rida

Trainee

16

Wednesday, August 4th 2010, 1:08am

Veď vždy sa to tu uvereňuje týždeň pred update-om..Mňa skôr zaujíma,že prečo doposiaľ neboli update-y a teraz sa to nejako rozbehlo po všetkých hrách od GF.

pavelchat

Game Administrator

17

Wednesday, August 4th 2010, 9:45am

flo rida - nemusi se to hlasit tyden dopredu, jsou i updaty ktere vy jako hraci nevidite a nezaregistrujete. Zalezi jak nam to oznami a reknou kdy to mame oznamit. Treba v nemecku ti oznamily v patek ze budou za nekolik hodin davat novou verzi.To ze se to deje vsude je nahoda.