Friday, September 10th 2010, 6:53am UTC+1

You are not logged in.

• Login
  • Register

Pravidlá hry
Pravidlá fóra
Tím
Ticket System
Upozornenie
IRC Chat
Novinky
Verzia 1.0

1

Tuesday, July 27th 2010, 9:47am

Dobývanie

Ahojte, som v tejto hre nový a nikde som nenašiel ako je to s dobývaním a ničením dedín. Dajú sa tu ničiť budovy katapultom? Môže mi niekto dobyť moju hlavnú dedinu?

A ešte jedna vec. Kde vidím že na mňa ide útok?

Ďakujem.
  • Go to the top of the page

Baluma

Gameoperator

2

Tuesday, July 27th 2010, 3:16pm

Ahoj. pouzijem odkaz na ceske forum , kde to je popisane dufam ze dost dobre
http://board.kingsage.cz/index.php?page=Thread&threadID=243
a ano mozu ti dobit aj "hlavnu dedinu", tu ale nemas hlavnu dedinu, mas len prvu osadu ...
a utok vidis nalavo ked sa roztiahne na lavej vezi taky prapor a tam bude blikat cislo(pocet utokov) ... na pravom prapore potom bude vidiet prehlad utokov na alianciu :)

GO pre server 1 :) a ak nieco chcete nahlasit alebo sa spytat pouzite ticket system

:thumbsup:

3

Tuesday, July 27th 2010, 5:05pm

To znamená že na dobytie dediny treba min. 2 grófou? A to znamená že treba dve brnenia? Alebo stačí 1 a treba ho tam poslať dva krát? Nie je mi jasné ako je to s tými brneniami.

serena

Absolut kitty

4

Tuesday, July 27th 2010, 7:55pm

No takto , ked posles len jedneho...znizi ti moralku vzdy len o urcitu hodnotu - zalezi na pocte bodov osady ktoru dobivas, ale ano...ked chces dobit osadu je treba mat grofov aspon dvoch. To posielanie jedneho na viac krat sa da praktizovat jedine ak ta osada je velmi blizko teba...inak sa ta moralka dobije a ty nemas sancu ak utok trva dlho.

5

Tuesday, July 27th 2010, 9:17pm

A ako je to s tými brneniami keď mám dvoch grófou?

pavelchat

Game Administrator

6

Tuesday, July 27th 2010, 10:28pm

brneni si muzes delat do zasoby, pokud nemas brneni neudelas zase grofy. Brneni stoji suroviny ktere by si mohl lepe vyuzit zase.

serena

Absolut kitty

7

Wednesday, July 28th 2010, 9:27pm

Ako napisal Pavelchat, vyroba grofa je podmienena vyrobou brnenia, takze presne v tomto poradi musis pracovat :

brnenie - grof - dobijanie osady.... ale samozrejme minanie surovin na brnka do zasoby, myslim ze zaciatocnika trapit nemusi, skor sa sustred na budovanie osady, dolov, obrany a samozrejme armady. A snaz sa zaradit do nejakej rozbehnutej ally